Condicions d’ús

Despeses d'enviament

Si ja has triat el teu producte de moda t’informem de les despeses d’enviament.

Enviaments a la Península

L’enviament a la península és gratuït i no suposarà cap càrrec adicional al client.

Enviaments a Balears i Andorra

Per als enviaments a Balears i Andorra es cobraran 19,95 €, en concepte de despeses d’enviament.

En el cas d’enviaments a Andorra, cal tenir en compte que en les despeses d’enviament no s’inclouen les possibles despeses addicionals per duanes i impostos que sempre seran pagats en destinació pel receptor de la mercaderia.

Atenció: En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.

Terminis de lliurament del paquet

Amb caràcter general els terminis de lliurament seran de 15 dies laborables dins de la UE. En cas que 20 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació de compra encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb nosaltres. Posa’t en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client. Comprovarem la ubicació del paquet i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació.

Pagament 100% segur

Perquè puguis comprar la botiga online de Joan Sitjes amb total seguretat t’oferim diversos mètodes de pagaments, tots ells 100% segurs i adaptats a les teves necessitats.

Després d’escollir el teu abric, armilla, bossa, sabates, parca, camisa, samarreta, de qualsevol de les nostres marques, només hauràs de triar la forma de pagament segur que més et convé:

PayPal
El pagament es realitza a través del sistema de pagament electrònic PayPal. Després de confirmar la comanda serà redirigit a la pàgina de pagaments del PayPal. Introdueixi aquí el seu nom d’usuari PayPal i efectuï el pagament. Després serà redirigit automàticament a la nostra Botiga Online per tancar la comanda.

Targeta
Tot el procés de pagament està encriptat per oferir un major nivell de seguretat. D’aquesta manera es garanteix que ningú pugui tenir accés a les dades que envia a través d’Internet.

Recollida a botiga Joan Sitjes
Marca aquesta opció per a poder passar a recollir la teva comanda per la botiga el dia següent (sempre el dia següent laborable, per exemple, en cas de realitzar la comanda un dissabte, podràs passar a recollir la teva comanda el dilluns).

Felicitats, quan hagis completat el teu pagament segur, rebràs la teva compra Joan Sitjes!

Devolucions

Dret de desistiment

Té vostè dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material de l’últim d’aquests béns.

Per exercir el dret de desistiment, haurà de vostè notificar-nos a Joan Sitjes, Pl Porxada 25, 08400 Granollers (Barcelona) o cridant al 93 879 40 90 o enviant un correu electrònic a joansitjes@joansitjes.com la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per la seva banda d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per la seva banda, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, inclosos les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la seva banda d’una modalitat de lliurament diferent a la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar 14 dies naturals a partir de la data en la qual se’ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, tret que hi hagi vostè disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.
Haurà de vostè retornar-nos o lliurar-nos directament els béns o a Joan Sitjes, Pl Porxada 25, 08400 Granollers (Barcelona), sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, a tot tardar en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considerarà complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini. Haurà de vostè assumir el cost directe de devolució dels béns.
Solament serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.
Model de formulari de desistiment
– A l’atenció de Joan Sitjes, Pl Porxada 25, 08400 Granollers (Barcelona) joansitjes@joansitjes.com:
– Per la present li comuniquem que desistim de la nostra prestació del següent servei
– Demanat el/rebut el
– Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris
– Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris
– Signa del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris (solament si el present formulari es presenta en paper)
– Data