Condicions d’ús

Despeses d'enviament

Si ja has triat el teu producte de moda t’informem de les despeses d’enviament.

Enviaments a la Península

S’aplicaran les següents condicions:

  • Si l’import de la comanda és inferior a 120 € (IVA inclòs), es cobraran 6,95 €, en concepte de despeses d’enviament.
  • Si l’import de la comanda és major de 120 € (IVA inclòs), els ports són gratuïts.

Enviaments a Balears i Andorra

S’aplicaran les següents condicions:

  • • Si l’import de la comanda és inferior a 200 € (IVA inclòs), es cobraran 19,99 €, en concepte de despeses d’enviament.
  • • Si l’import de la comanda és major de 200 € i inferior a 500 € (IVA inclòs), es cobraran 12,80 € en concepte de despeses d’enviament.
  • • Si l’import de la comanda és major de 500 € (IVA inclòs), ports són gratuïts.

En el cas d’enviaments a Andorra, cal tenir en compte que en les despeses d’enviament no s’inclouen les possibles despeses addicionals per duanes i impostos que sempre seran pagats en destinació pel receptor de la mercaderia.

Atenció: En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.

Terminis de lliurament del paquet

Si fas la teva comanda abans de les 15 h, la processarem aquest mateix dia. En general, el termini de lliurament és entre 3 i 7 dies laborables. En cas que 10 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació de compra encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb nosaltres. Posa’t en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client. Comprovarem la ubicació del paquet i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació.

Pagament 100% segur

Perquè puguis comprar la botiga online de Joan Sitjes amb total seguretat t’oferim diversos mètodes de pagaments, tots ells 100% segurs i adaptats a les teves necessitats.

Després d’escollir el teu abric, armilla, bossa, sabates, parca, camisa, samarreta, de qualsevol de les nostres marques, només hauràs de triar la forma de pagament segur que més et convé:

PayPal
El pagament es realitza a través del sistema de pagament electrònic PayPal. Després de confirmar la comanda serà redirigit a la pàgina de pagaments del PayPal. Introdueixi aquí el seu nom d’usuari PayPal i efectuï el pagament. Després serà redirigit automàticament a la nostra Botiga Online per tancar la comanda.

Targeta
Tot el procés de pagament està encriptat per oferir un major nivell de seguretat. D’aquesta manera es garanteix que ningú pugui tenir accés a les dades que envia a través d’Internet.

Recollida a botiga Joan Sitjes
Marca aquesta opció per a poder passar a recollir la teva comanda per la botiga el dia següent (sempre el dia següent laborable, per exemple, en cas de realitzar la comanda un dissabte, podràs passar a recollir la teva comanda el dilluns).

Felicitats, quan hagis completat el teu pagament segur, rebràs la teva compra Joan Sitjes!

Devolucions

Com realitzar una devolució?

Per realitzar devolucions ha de seguir els següents passos:

1. Ompli el camp data de la part superior d’aquest document. 
A la quadricula situada al final d’aquest document, escriviu el número de comanda que li ha estat atorgat, el nom del producte que desitja tornar i el preu d’aquest.

2. Col·loqui les peces a tornar al costat d’aquest justificant de compra en una caixa o sobre. Preferentment a la caixa amb la qual es va efectuar el lliurament de les peces.

3. Contacti amb el nostre departament d’Atenció al Client al telèfon (+34) 93 879 40 90 o bé enviant un correu a info@joansitjes.com 
Li concertarem un dia i una hora de recollida de les peces a retornar.

4. Lliuri la caixa o el sobre l’operari de l’empresa de transport que recollirà el paquet al dia i hora concertats amb Atenció al Client.

Joan Sitjes es reserva el dret a rebutjar devolucions enviades fora del termini fixat,
 o peces que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser enviades al client.
Les despeses d’enviament dels articles que desitgi retornar, aniran al nostre càrrec. Els articles retornats seran acuradament inspeccionats. Quan el producte es trobi en perfecte estat i amb les etiquetes interiors, es procedirà a abonar l’import corresponent.