‘Animal Print’, la tendència d’aquesta tardor /hivern

Segur que has estat veient peces amb estampat de lleopard des que va començar l’estiu. Però la veritat és que avui venim a dir-te que sí, el lleopard, la zebra i l’estampat tipus pitó s’allarga a la temporada de tardor/hivern.

Semblaven peces bastant oblidades però la veritat és que s’han posat tan de moda que ha passat a ser un imprescindible d’aquest any en el teu armari. Encara així, no és fàcil combinar aquests estampats i els hi ha de tots tipus. Avui venim a donar-vos certs consells per poder anar a l’última amb aquestes noves peces.

Si ets de les que t’agrada destacar, no tindràs problema. L’estampat ‘Animal Print’ és el teu, però tingues en compte que anar tota de lleopard no és una bona opció. T’aconsellem que combinis aquestes peces amb colors neutres (blancs, beix) o bé amb colors negres. Aquests sempre van a anar bé per al teu dia a dia. També pots atrevir-te a combinar-ho amb algun granat o marró abans que acabi d’anar-se la tardor.

Per contra, si ets més tímida i no t’agrada la idea d’anar amb uns pantalons estampats de lleopard, hi ha altres opcions que poden anar bé per poder anar a la moda i no cridar tant l’atenció. El que et proposem és simplement portar certs complements amb aquest estampat, ja siguin sabates, braçalets, diademes o bolsos.

Com veus, no hi ha manera possible que puguis escapar de la tendència d’aquesta tardor/hivern! Tria les peces que més s’ajustin al teu estil i atreveix-te a portar-les.

A la nostra botiga podràs trobar aquest estampat, per exemple, en jaquetes Basler.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *