Com preparar les teves rebaixes per treure-li més partit?

Les rebaixes d’estiu s’acosten (de l’1 de juliol al 31 d’agost) i cada any és el període en què sortim amb roba que mai portarem, que pertanyen a la nova col·lecció i que no necessitem. Aquesta temporada serà diferent perquè anem a dir-te ‘com treure el millor partit de les rebaixes!

  • Fes un rastreig: Investiga a la botiga o al web per conèixer les tendències o el que t’agrada per evitar les compres impulsives el dia D. A més, prova la roba per estar més eficaç el dia de les rebaixes i evitar fer cua o fins i tot per comprar-lo en Internet. 
  • Fes un inventari del teu armari: Per evitar sortir amb roba que no necessites, la primera cosa que et toca fer és un inventari de tot: mira el que tens, el que necessites i el que mai portes. Aquest procés et permetrà tenir clar el que has de comprar i el que ni tan sols hauries mirar.
  • Escriu una llista: com has vist el que tens, fes-te una llista i prioritza el que més necessites. Et evitarà comprar una altra samarreta blanca mentre ja tens 15 i només necessites texans.
  • No oblidis Internet: A més de tenir codis de rebaixes molt especials al web de les teves botigues favorites et permet comprar quan vulguis, des del sofà de casa teva o en un bar, sense ficar-te entre la multitud, sense estrès i amb la comoditat de rebre a casa si vols i, si es dóna el cas, una devolució fàcil també.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *