El vestit perfecte

S’acosten festes, arriben les compres, les presses i… Què em poso?

No et preocupis, aquest any Joan Sitjes t’ajudarà amb una guia definitiva per triar vestit segons el teu tipus de cos. Totes nosaltres tenim cossos diferents però cadascuna té un vestit que l’espera.

Comencem! Tipus de cossos femenins:

  • Figura triangular o de pera.

Característiques: La seva forma la constitueixen unes espatlles més estrets que el maluc. Solen ser dones de cintura definida i cames més amples a la part de les cartutxeres.

El seu vestit perfecte: Els afavoreix l’escot en V o qualsevol que els ressalti la part superior del cos. No són bona opció els dissenys que donin volum als malucs.

  • Figura rodona amb forma de poma.

Característiques: Cintura reduïda, amb molt volum a l’abdomen, cames primes i espatlles arredonides.

El seu vestit perfecte: Vestits de tall imperi. Els seus grans enemics són els vestits cenyits o de tub.

  • Figura rectangular.

Característiques: La forma del seu cos és com un rectangle, les espatlles, la cintura i els malucs dibuixen una línia recta.

El seu vestit perfecte: Han de marcar cintura amb el vestit, per això els que més els afavoreixen a aquest tipus de noies són els que tenen volum a partir de la cintura. No els afavoreixen els vestits rectes o de tub.

  • Figura rellotge de sorra.

Característiques: Cintura definida, amb corbes. El pit guarda una perfecta harmonia amb els malucs.

El seu vestits perfectes: Aquells que dibuixin la cintura i s’adaptin a ella. No els afavoreixen els vestits desenganxats i de tall recte.

  • Figura triangle invertit.

Característiques: Les espatlles queden més amples que els malucs amb cames esveltes.

El seu vestit perfecte: Són els vestits de línia A, amb més volum i més solts des de l‘escot. No els afavoreixen els que són molt cenyits a la zona baixa o amb muscleres.

 

T’has reconegut en algun d’aquests prototips? Doncs ja saps quin és el teu vestit perfecte! Si encara tens dubtes, pots contactar amb els nostres personal shoppers o visitar-nos a la botiga. T’esperem!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *