Errors de moda més comuns

Segurament més d’un ha comès aquest error, així que, per no tornar-lo a cometre’l no dubteu en llegir aquest article, on us ajudarem a actualitzar el vostre look de la millor manera possible:

  • Vestir més d’una tendència en un sol look: És recomanable no lluir més d’un look a la vegada, genera confusió i poc sentit per la moda.
  • No adaptar el look a l’esdeveniment: Molts de nosaltres no sabem com preparar-nos depenent de quin tipus d’esdeveniment tinguem, però és més aconsellable apostar per unes peces bàsiques i jugar amb un conjunt d’accessoris adequats que no vestir-nos amb peces de roba que no sabem portar o amb les que ens veiem disfressades. Davant de tot, comoditat!
  • Barrejar estampats: En realitat és millor no fer-ho, però, si el que vols és intentar-ho, sobretot opta per uns estampats que tinguin el mateix color, d’aquesta manera es veurà tot més unificat.
  • Posar-nos uns texans que no ens sentin bé: Un punt molt important! Si ens hem engreixat o aprimat, i aquells pantalons que tant ens agraden ja no ens queden tan bé com abans, no surt a compte intentar-ho, és millor buscar-ne uns de semblants
  • Utilitzar un excés de complements: Evidentment portar accessoris fa que l’outfit tingui un toc diferent però cal anar en compte si n’utilitzem de grans, que llavors és millor procurar de no posar-se molts: si portem arracades grans, no cal collaret i al revés.
  • I finalment, hem d’anar molt amb compte amb les noves tendències, que alguna peça estigui molt de moda, no vol dir que sigui apte per a totes!

Segueix aquests consells, i segur que et veuràs molt millor!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *