Looks per aquests dies en què no saps què posar-te

Look 1: La seva versatilitat

Pocs estilismes hi ha més camaleònics que aquells formats per un denim. Pots combinar-los amb tot tipus de samarretes, que a més ara es porten molt els colors pastís i mostassa, camises fines per a un look més arreglat o diversitat de sabates segons l’ocasió.

Look 2: la seva atemporalitat

L’estilisme està compost per peces clàssiques que han estat actualitzades, per la qual cosa es poden adquirir aquesta temporada i portar-les sempre. També una altra opció és descobrir peces antigues que estaven oblidades a l’armari que, combinades amb una peça actual, poden donar un look molt original i ‘retro’.

Look 3: els seus colors

L’arribada del bon temps és sinònim de colors càlids i alegres, com ho són el taronja i el groc. També hi ha predominació pels estampats que, ara a l’estiu, és el que més es porta en els outfits: flors, ratlles, combinació de colors … Tot s’hi val!

Looks 4: aires esportius

Tant si s’opta per els pantalons com per la faldilla, la gorra i la caçadora texana afegeixen aquest toc d’informalitat que tant afavoreix els dies estivals. Pots anar arreglada però amb un toc esportiu, una cosa no treu l’altra, i ara està molt de moda!

Look 5: és pura tendència

El color rosa, concretament en el jersei, és una de les tendències més clares d’aquesta temporada. No sabem per què però el rosa sempre torna; ja sigui en color pastís, cridaner, controlat o suau, és un must que no et pots perdre per aquesta temporada.

Look 6: toc delicadesa

Una brusa amb tirants, amb encaix i impregnada del color rosa empolsat es converteix en la millor aposta per recrear aquest esperit de naturalitat que pertany a la primavera. Tanmateix, en aquest cas no cal que sigui rosa, pot ser de qualsevol tonalitat, però sí que apostem per les bruses fresques i còmodes.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *