Nuvi

NUVI

Hi ha moments de la vida que es recorden per sempre més com a màgics, únics, perfectes i irrepetibles.

El vostre casament és un dia en el que cada detall ha de ser perfecte, fet a mida i amb gran càrrega de significat.

A Joan Sitjes ens encarreguem que aquests moments siguin possibles, i de la millor manera. Per això posem a disposició dels nuvis totes les comoditats, com són la nostra sala Vip i el nostre personal especialista en moda, que us assessorarà i aconsellarà de forma totalment personalitzada.

El servei també està disponible per tots els assistents d’aquest dia tan màgic: convidats, pares, dames d’honor, padrins o amics, que també seran assessorats pels millors especialistes en moda.

Reserva a través d’aquest formulari la sala Vip:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Joan Sitjes. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Pl Porxada, 25, 08400 Granollers o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a joansitjes@joansitjes.com.