Què es portarà per aquesta nova temporada?

Cada new season ens porta un munt de sorpreses, algunes que mai esperaries, i és per això que avui us deixem un avançament del que podrem trobar, així no et perds cap detall i vas a l’última!

· El color: Es diu que el vermell serà un dels colors que regnarà aquesta temporada de tardor/hivern, sobretot per crear contrastos amb el teu look. Sempre hem sabut que el vermell és un color atrevit, elegant i sexy al mateix temps, de manera que no pot desaparèixer en els teus outfits. Això sí, no has d’abusar, la idea és només donar un toc de color cridaner.

· El XXL: Es tracta d’un derivat de la tendència que us parlàvem fa uns dies de ‘sport’. En aquest cas fa referència a peces ‘oversized’ de talles XXL com camises i samarretes amples, jerseis llargs, pantalons no tan ajustats… Si ets d’aquelles persones que els agrada anar còmoda segur que t’encanta aquesta tendència.

· L’estampat: Seguirem amb el floral, amb els animals i amb la natura, però també s’afegiran lunars. Aquests potser seran els protagonistes i regnaran en diferents formes, colors i mides. Encara que ho sembli, no és molt difícil combinar una peça d’aquestes característiques ja que si optes per una camisa, jersei o pantalons de lunars, l’altra peça només ha de ser llisa.

· La tela: És sabut que el lli és un dels teixits per excel·lència de l’estiu i al ser tan excel·lent es quedarà per la temporada de tardor. És perfecte per portar amb peces de outwear més abrigades!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *