Qui són els nois més influents en el món de la moda?

Gràcies a les xarxes socials, hem aconseguit un nou prototip d’exemple, els Inlfluencers. Aquests, són els protagonistes de la nostra entrada d’avui.

Els 5 personatges que, darrere un blog, influencien a tot el món de la moda.

Primerament trobem a l’estatunidenc Scott Schumann, va ser el primer bloguer masculí, amb el blog http://www.thesartorialist.com. El seu projecte es va iniciar fotografiant persones pel carrer amb la finalitat de plasmar els looks a la seva pàgina web.

El segon és Mariano di Vaio, italià que té un gran nombre de seguidors a Instagram i així complementa el seu blog http://www.mdvstyle.com/ on parla de moda i decoració. A més, té una botiga online i ven les seves pròpies creacions.

En la tercera posició trobem a Antonio Miranda, que enfoca el seu blog amiranda.es  en la capacitat de combinar peces exclusives amb roba low cost. A més, és tot un exemple de bellesa masculina.

La quarta posició se l’emporta David Evans, un britànic apassionat a la moda que va començar el blog http://www.greyfoxblog.com/ l’any 2011. El seu missatge és l’adaptació de la moda a partir dels 40. Considerava que no hi havia propostes de moda masculina per aquestes generacions.

Finalment, en l’última posició d’aquest TOP 5, trobem a Karlmond Tang amb el blog http://mrboystyle.tumblr.com/, també conegut com a Mr.Boy, un xinés nascut al Regne Unit i resident de la ciutat de Londres. La seva interpretació de la moda i de les tendències és la utilització de peces còmodes i de looks senzills però impactants.

Per seguir els consells d’aquests experts en moda, caldrà atrevir-nos i estar disposats a fer un canvi en la nostra manera de vestir. Sense limitacions i amb molt carisma!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *