Rucoline

Rucoline: el millor en calçat per a la temporada

L’aparició de la primavera marca l’arribada de noves tendències i col·leccions en roba i accessoris, i les sabates són una de les adquisicions més importants que es poden fer, especialment quan no solament llueixen bé, sinó que són molt còmodes.

La nova col·lecció de Rucoline (una empresa italiana de talla internacional especialitzada en el disseny de calçat) fa justament això, doncs ha llançat models de sandàlies, sabatilles i esportives de bona aparença, que a més van perfectes amb aquesta actitud fresca que porta la temporada.

Es poden combinar sabatilles R-Evolve Scorpion Soft amb un outfit esportiu per estar llesta i fer una llarga caminada en companyia, o també pots incloure-les amb uns texans i una camisa, o uns texans i una brusa. Segur que li donaran un toc esportiu molt adequat a qualsevol outfit.

Una altra opció per aconseguir un estil similar, però una mica més cap al costat esportiu, són les sabatilles esportives R-Evolve Safatecnic, que vénen amb un estampat tipus lleopard en color gris, i que són elegants a l’una que serveixen per participar en una marató al mateix temps, doncs estan dissenyades per córrer.

En tercer lloc tens unes sandàlies molt còmodes: R-Evolve Scorpion Soft, de sola ampla per a major confort. El preciós disseny és tan versàtil com els anteriors, i va perfecte amb un vestit vaporós en colors neutres o amb uns vaquers acompanyats de qualsevol brusa, a més de que la seva estructura les fa fresques i lleugeres, ideals per sortir a fer una passejada pel parc o per passar una tarda a la platja.

Les combinacions són infinites, clar, perquè aquesta nova col·lecció Rucoline és versàtil, còmoda i està dissenyada per estar a la moda en tot moment, així que no cal tenir por de combinar-les amb el que es vulgui.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *