Targeta Regal

Sorprèn i encerta obsequiant una targeta regal

Triar regals en Joan Sitjes es pot convertir en una tasca molt senzilla per a tu i sorprenent i encertada per a la persona que és obsequiada amb una de les nostres targetes regal.

El destinatari tindrà a les seves mans una suma de diners representada en una targeta regal que podrà utilitzar per comprar qualsevol de les nostres referències que desitgi entre les sabates, vestimenta, complements, peces, i calçat. Tu tries en import de la targeta regal, podràs escollir entre els imports 75, 150 i 200 euros. La targeta regal pots escollir entre rebre-tu i entregar-la personalment o bé que nosaltres l’entreguem en nom teu al destinatari de la targeta. En aquest segon cas has d’incloure les teves dades a Dades de facturació i seleccionar l’opció Enviar a una direcció diferent on has de detallar les dades del destinatari. A més a més, especifica en l’apartat notes del comanda que la teva comanda serà entregada al destinatari de la targeta y nosaltres prepararem el paquet perquè quan el rebi sigui de part teva.

La targeta regal la podrà consumir a la botiga física o a la nostra botiga online, en aquest últim cas haureu de contactar amb el nostre departament d’atenció al client i proporcionar les dades de la persona destinatària per així crear-li el seu compte a la botiga online i assignar-li el saldo de la targeta.

Et resultarà molt senzill preparar cada targeta regal, tant per als teus éssers estimats com per als teus compromisos socials segons es tracti d’un regal per Nadal, un aniversari, Sant Valentí… hi ha mil pretextos per brindar regals i guanyar somriures.

Així de simple, de ràpid i de gratificant, ja que a la botiga multimarca regna una fantàstica diversitat en la seva oferta de vestimenta i accessoris, perfecta per satisfer les personalitats més dispars, exigents i seguidores de l’última moda.