Tendències homes 2019

Per vestir bé, no només fa falta saber combinar bé les peces, sinó que també són essencials els complements per, com diu el seu nom, “complementar” bé els nostres looks i donar-los el retoc final.

Així, triar bé els complements en el nostre dia a dia, suposarà un valor afegit per al nostre outfit. Vols saber els complements que seran tendència en homes per aquest 2019?

  1. Rellotges d’estil clàssic. Dissenys elegants, combinables amb vestits o looks més informals. Solen anar amb caixa d’acer i corretja de pell.
  2. Polseres i collarets. Peces fonamentals per al look de qualsevol home, especialment si són de pell i amb lleugeres incrustacions de color plata.
  3. Ulleres de sol estil retro. Element essencial en el look de qualsevol home, li donarà un toc més atractiu.
  4. Cinturons de pell color marró. Millor amb un disseny senzill i bàsic, d’aquesta manera es podrà combinar amb tot classe de pantalons, siguin de vestir, xinesos, o bermudes.
  5. Gorres amb reixeta. Es tracta d’un altre tipus de look, depèn de l’ocasió poden anar amb aquest tipus de complement, amb un text bordat o il·lustracions a la part davantera. Es tractaria d’un extra.
  6. Motxilles amb dissenys de pell. Estan molt de moda, sobretot amb una estètica senzilla, i no gaire engruixades. Les cremalleres color plata, i amb acabats perfectes.

Si vols que t’ajudem amb el teu outfit, no dubtis en visitar-nos a la Plaça de la Porxada de Granollers, on els nostres personal shoppers estaran encantats de poder-te ajudar!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *