Tips d’estil pels teus looks

Et portem 5 consells per aplicar en els teus looks del dia a dia i així poder convertir-te en tota una ‘it-girl’. Què has de tenir en compte?

  1. Has de fer una llista: T’ajudarà a centrar-te en les peces que millor poden quedar-te i així quan vagis a comprar tindràs a mà què és el que et senta millor.
  1. És bo tenir una peça a ratlles: Les peces a ratlles són una manera agradable i clàssica de completar qualsevol look. Siguin en el color que siguin aporten molta versatilitat i mai passen de moda.
  1. El llarg dels pantalons importa: Un dels errors més grans és no adaptar el llarg dels pantalons o del vestit a les sabates de taló. El llarg perfecte és quan els pantalons sobrepassen les sabates i queden a una distància del terra de 3 o 4 centímetres.
  1. Hauràs de rendir-te a l’estil masculí: Un vestit pantaló al teu armari i solucionats tots els problemes! I és que no hi ha res com lluir un tuxedo, armilla o camisa amb pantalons de vestit. Això si, sempre amb un bon labial i sabates de taló!
  2. Digues NO als abrics avorrits: No deixis la roba d’abric a l’atzar ja que, a l’hivern, és el que més crida l’atenció del teu look. Aposta per un abric elegant i cridaner.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *