Tips per anar a un esdeveniment important

Hem de tenir en compte que per assistir a un esdeveniment important cal anar vestit adequadament i amb encant. La vestimenta adequada per aquest tipus de celebracions hauria de ser atrevida però a la vegada discreta.

 • El primer tip que us aconsellem és determinar si és una celebració de dia o de nit. Segons això variaran molts factors com serien els colors o bé els estampats del nostre conjunt.
 • El maquillatge és també un factor essencial per a les celebracions. És important apostar per un maquillatge bonic però que tampoc ressalti massa.
  En el cas que l’esdeveniment fos de dia, el maquillatge hauria de ser més aviat senzill i natural, perquè ja destacaria la vestimenta amb colors clars i vius.
  En canvi si és de nit, el maquillatge podria ser més obscur, sofisticat i elegant per a combinar amb una vestimenta de colors foscos i freds.
 • Sempre es poden afegir alguns complements per donar el toc final al look. Els complements solen centrar gran part de l’atenció del outfit. Tot i això hem d’evitar posar molts complements perquè l’outfit no quedi massa carregat.
  Es pot apostar per cinturons, mocadors, armilles o tirants en el cas dels homes. La corbata és l’opció més tradicional, especialment en color negre. Sempre es poden triar estampats o teixits originals que aportin un toc més.
  Les dones es decanten per bolsos, cinturons, barrets, cintes i diferents estils de bijuteria.
 • Els brillants i els lluentons aporten elegància i destaquen molt en qualsevol esdeveniment. Com en tot, no us en recomanem un ús excessiu per tal de convertir el nostre conjunt en una vestimenta massa extravagant.
 • El calçat és molt important, i un tacó simple sempre té èxit. Ni molt alt ni molt baix.
  En el cas dels homes es sol apostar per sabates estil mocassins i de colors foscos. El calçat és un detall que pot passar totalment desapercebut o arruïnar l’outfit complet.
 • Hauríem de fer-nos algun pentinat creatiu i senzill, sempre canvia i dóna un toc més al conjunt.
 • En la vestimenta masculina caldria esmentar l’esmoquin. Encara que per un esdeveniment d’etiqueta potser és més apropiat vestir amb frac o chaqué, ara s’ha anat modernitzant i s’aposta molt més per l’esmoquin. L’aposta segura pel color de la camisa és el blanc: un bàsic que et donarà seguretat sense córrer riscos. Si et vols sortir de la norma, opta per subtils estampats o ratlles fines, però sempre dins de l’absoluta discreció.
  Si alguna vegada ha passat pel teu cap, descarta immediatament la màniga curta.
 • Les dones tindrien més opcions per aquesta classe d’esdeveniments i podrien apostar per diferents classes de vestits, que van des de més elegants a menys. Podrien escollir entre un vestit llarg, acompanyat d’un bolso senzill i sabates de taló alt. També per un vestit tipus còctel, que arriben fins als genolls i acompanyat d’un bolso de mà. I per acabar podríem optar també per un vestit curt, que seria recomanable pels esdeveniments diürns com un casament o un bateig i poden ser més colorits i vius.

A partir d’ara ja podreu tenir en compte tots aquests tips pel vostre pròxim esdeveniment important!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *